Vandring

Upplev hänförande natur och historia och känn de underbara dofterna, under någon av alla våra vandringar. Turerna för Er från hotell till hotell och under dagen transporteras Ert bagage till nästa boende.  Ni kan vandra med guide eller helt på egen hand, allt efter tycket och smak. Kartmaterial, vägbeskrivningar och turistinformation väntar Er vid ankomsten till Ert första hotell. Många av turerna erbjuder även halvpension, där en härlig middag väntar vid dagens slut. Där så inte erbjuds får Ni alltid tips på restauranger för både lunch och middag under dagen.

 • Vandra Bath och Cotswolds 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra Bath och Cotswolds 5 nätter

  Denna vandring startar och avslutas i Bath, staden som är känd för sin georgianska arkitektur, sitt Romerska bad och sin vackra katedral. Staden är en av fyra Världsarvslistade städerna i Europa..
 • Vandra Cotswolds 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra Cotswolds 7 nätter

  Denna tur går från by till by och genom en av Englands vackraste trakter och visar Er det underbara landskapet med sin typiska bebyggelse. Turen är ganska lång men ger en härlig upplevelse. ( kan..
 • Vandra i Cotswold 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra i Cotswold 5 nätter

  Denna 4-dagars vandring visar Er det bästa av Cotswold och dess pittoreska byar när Ni vandrar från by till by i ett av Englands charmigaste områden. Dag 1 Ankomst till Moreton-in Marsh Dag ..
 • Vandra i Jane Austens Värld 3 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra i Jane Austens Värld 3 nätter

  Genom det vackra Hampshire, det landskap som inspirerade Jane Austen till hennes romaner, går denna korta vandringstur, perfekt för en härlig weekendupplevelse. Ni passerar de små pittoreska byarn..
 • Vandra i Shakespears fotspår 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra i Shakespears fotspår 5 nätter

  Denna vandring följer de vägar som William Shakespeare, ca 1585, kanske en gång vandrade när han lämnade sin födelsestad Stratford-upon-Avon för att ta sig till London. Vi vet inte exakt hur ha..
 • Vandra i Wales 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra i Wales 7 nätter

  Med sin fascinerande historia, spännande kultur och vackra landskap, från bergen i Snowdonia till de gröna kullarna i väster och den klippiga kusten, erbjuder Wales några av de bästa vandringarn..
 • Vandra kustvägen i Cornwall 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra kustvägen i Cornwall 5 nätter

  Cornwalls norra och västra kust har en unik atmosfär, en blandning av charmiga småbyar, lugna havsvikar, till några av de vildaste och mest dramatiska naturscenerierna utefter den Engelska kustlin..
 • Vandra Pilgrimsvägen till Canterbury 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra Pilgrimsvägen till Canterbury 4 nätter

  Cornwalls norra och västra kust har en unik atmosfär, en blandning av charmiga småbyar, lugna havsvikar, till några av de vildaste och mest dramatiska naturscenerierna utefter den Engelska kustlin..
 • Alsace 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Alsace 6 nätter

  Tyvärr kan vi ej erbjuda denna vandring längre. Vi lägger snarast upp ett alternativ.
 • Bordeauxs vingårdar 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bordeauxs vingårdar 7 nätter

  Denna vandring tar Er genom några av världens mest berömda vingårdar såsom Saint Emilion, Sauternes och Entre-Deux-Mers. Turen går genom små byar, förbi magnifika vinslott och genom det varier..
 • Bretagne, Cotes d'Armor 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bretagne, Cotes d'Armor 6 nätter

  Den här vandringen längs med kustlinjen i Bretagne har mycket att erbjuda. Naturen är vacker med sina stränder, klippor, blommor och rika djurliv. När man vandrar har man alltid kontakt med havet..
 • Dordognedalen 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Dordognedalen 7 nätter

  Kring den lilla staden Souillac  går denna vandring som låter er uppleva det fantastiska landskapet, traktens specialiteter, som gåslever och valnötter, och alla de rara byarna kring den vackra ..
 • Jersey, Guernsey och Sark 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Jersey, Guernsey och Sark 6 nätter

  Endast någon timma från Frankrikes kust upplever man ett helt annorlunda landskap på de Engelska kanalöarna. Varje ö har sin unika charm. Ni anländer först till den blommande Jersey med sin myc..
 • Korsika 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Korsika 6 nätter

  Denna vandring låter Er upptäcka det doftande och färgrika Korsika. Vandringen börjar i hjärtat av Korsika och går genom tallskogar, utefter kristallklara bäckar och förbi små pittoreska byar..
 • Normandie vid D-Day-stränderna 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Normandie vid D-Day-stränderna 4 nätter

  Kring den charmiga staden Bayeux, går denna vandring. Här får Ni uppleva det vackra kustlandskapet med all sin historia från WWII och Ni besöker små fiskebyar, perfekta för måltider med härl..
 • Norra Bretagne och Rosa Granitkusten 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Norra Bretagne och Rosa Granitkusten 5 nätter

  Den norra kusten av Bretagne visar Er de typiska rosa granitklipporna, formade av hav och vind, sandstränder och det turkosblå havet.  Ni besöker även öarna utanför kusten med sitt rika fågell..
 • Provence - Luberon 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence - Luberon 6 nätter

  Vandra över Luberons kullar med små stenhus och 1000 åriga ockrafärgade sockertoppsbyar och vallmoströdda fält. Turen startar i Isle-sur-la-Sorge med sina kanaler och Ni passerar många av trakt..
 • Provence kring St Remy 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence kring St Remy 6 nätter

  Denna tur låter Er uppleva landskapet i Provence kring St. Remy de Provence där Ni kan se de romerska lämningarna i Glanum, alla de vyer som inspirerade impressionisterna, mandelodlingar, olivlund..
 • Rivierans trädgårdar med dagsutflykter 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Rivierans trädgårdar med dagsutflykter 6 nätter

  Nice, Antibes, Cannes och Monaco med vyer över Medelhavet, vackra trädgårdar och den vackra arkitekturen från " Belle Epoque" visar Er denna vandring. Ni bor i Nice och gör vandringarna utefter k..
 • Södra Bretagne 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Södra Bretagne 5 nätter

  I södra Bretagne kan Ni till fots upptäcka de tre underbara öarna Sein, Belle-Ile en Mer och Croix. Mellan de olika hamnarna. där färjor tar Er ut till öarna, kör Ni med hyrbil. DAG 1 Ankoms..
 • Utmed floderna i Dordogne 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Utmed floderna i Dordogne 7 nätter

  Dordogne är ett landskap med varierande natur. Böljande kullar, små charmiga byar, klippformationer, pampiga slott och inte minst grottorna med förhistoriska målningar. Här har man ett mycket br..
 • Cork och Kerry MED GUIDE 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Cork och Kerry MED GUIDE 7 nätter

  Denna vandringstur tar Er till den sydvästra delen av Irland med en kunnig GUIDE. Turen startar på Bearahalvön och för Er till Cork, Kerry och Killarney. Turen avslutas på Dinglehalvön där man ..
 • Dinglehalvön 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Dinglehalvön 7 nätter

  Dingle Way är en av Irlands vackraste vandringsleder och här kan Ni uppleva de mest fantastiska vyer landet kan erbjuda. Ni passerar uråldriga lämningar efter bofästningar från 6000 f.Kr och m..
 • Sydvästra Irland & Aran 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Sydvästra Irland & Aran 7 nätter

  Denna vandring visar Er Connemara, Mayo och en av Aranöarna med fantastiska naturscenerier. Här kan man verkligen njuta av det genuina och oexploaterade landskapet. DAG 1 Ankomst till Galway. Pas..
 • Wicklow 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Wicklow 7 nätter

  I Wicklow finns Irlands äldsta markerade vandringsled och Ni vandrar den södra delen av denna som för Er åter till Dublin. DAG 1  Ankomst till Wicklow  I Wicklow blir Ni hämtad och körd til..
 • Wicklow MED GUIDE 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Wicklow MED GUIDE 7 nätter

  I denna del av Irland kan Ni verkligen hämta anda och kraft i den vackra natur. Området ligger inom bekvämt avstånd från Dublin och upphämtning där, ingår i detta vandringspaket. DAG 1 ..
 • Amalfikusten, Capri och Pompeji 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Amalfikusten, Capri och Pompeji 7 nätter

  Denna vandringstur låter Er uppleva många av de sevärdheter där greker och romare genom tiderna satt sin prägel. Vesuvius med vyer över Neapelbukten, de arkeologiska platserna Herculanum och Pom..
 • Assisi till Spoleto 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Assisi till Spoleto 7 nätter

  Umbrien är prisat för sin grönska, sina sjöar, floder och sina unika vyer. Ni börjar Er tur i det fascinerande Assisi, pilgrimsstaden som ligger på berget Subasios sida och avslutas i Spoleto, e..
 • Chianti 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Chianti 6 nätter

  För Er som älskar regionen Chianti passar denna vandring som för Er på småvägar och stigar genom olivlundar, vingårdar förbi små gyllene byar och slott och borgar. Det är bra att ha lite van..
 • Cinque Terre & Portofino 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Cinque Terre & Portofino 6 nätter

  Den här vandringen visar Er det omtalade Cinque Terre. Längst bergens sidor har människor i 1000 år odlat vindruvor, oliver och grönsaker på små terrasser, avskilda från varandra med låga s..
 • Toscana och Val d'Orcia 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Toscana och Val d'Orcia 6 nätter

  Denna vandring låter Er uppleva slott, katedraler och vingårdar i de sydöstra delarna av Toscana. Varje dag visar Er platser med historiskt intresse och ett vackert landskap som skiftar med årstid..
 • Umbrien med matlagning & vin 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Umbrien med matlagning & vin 6 nätter

  Denna vandring låter Er uppleva det gröna och kulliga Umbrien på ett annorlunda sätt, Ni vandrar i den vackra naturen med intressanta städer och byar samtidigt som Ni upplever vin och gastronomi...
 • I hjärtat av Skottland MED GUIDE 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  I hjärtat av Skottland MED GUIDE 7 nätter

  Denna vandring visar Er en fantastisk del av Skottland. Ni bor i hjärtat av Pertshire under hela vistelsen med berg, sjöar och strömmande vatten. Ni guidas av en kunnig guide som ger Er skotsk hist..
 • The Great Glen Way 8 nätter
  Klicka för att läsa mer

  The Great Glen Way 8 nätter

  Denna vandring för er utefter sjöar och kanaler från Fort William och det imponerande Ben Nevis till Högländernas huvudstad Inverness. Ni passerar givetvis den berömda Loch Ness med sitt monster..
 • Västra Högländerna med GUIDE 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Västra Högländerna med GUIDE 7 nätter

  Denna vandring visar Er de vackraste delarna av Högländerna över hedar och med möjlighet att bestiga Ben Nevis! Stadsrundtur i Edinburgh, destilleribesök, Loch Ness och en tågtur på en av värl..
 • Whiskyvägen i Speyside 8 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Whiskyvägen i Speyside 8 nätter

  Denna vandring visar er mycket vad som är typiskt för Skottland. Den tar Er genom alla typer av natur från öppet kustlandlandskap genom skog och lantbruksområden och över de skotska hedarna och ..
 • Korsika 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Korsika 6 nätter

  Denna vandring låter Er uppleva det bästa av Korsika och Ni bor endast på 2 olika ställen. Corte, den historiska huvudstaden, ger Er möjligheter till vandringar i bergen och kring Calvi erbjuds t..
 • Normandie 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Normandie 7 nätter

  Denna vandring tar Er under 3 dagar genom Cider och de härliga ostarnas land för att fortsätta förbi D-Day området med de historiska landstigningsstränderna. DAG 1 Ankomst till Honfleur där..
 • Vandra
  Klicka för att läsa mer

  Vandra " West Highland Way" 8 nätter

  Denna vandringsled är den mest populära i Skottland. Den passar Er som verkligen vill uppleva den Skotska vildmarken, kanske ha en utmaning då god vandringsvana krävs. Ni vandrar genom skog, j..
 • Vandra med mat & vin i Chablis 3 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vandra med mat & vin i Chablis 3 nätter

  Denna vandring för Er genom vingårdarna i Chablis med boende på 3/4* hotell med vinprovningar och härliga franska gourmetmiddagar. DAG 1 Ankomst till Auxerre och transfer från järnvägsstatio..
 • Klicka för att läsa mer

  Vandra i Bayern 7 nätter

  Med start i München, Bayerns huvudstad, vandrar Ni förbi små byar, kloster, kyrkor och kapell. Ett underbart landskap med skogar, vattendrag och idylliska sjöar. Ni passerar också två sagoslott ..
 • Alsace Vingårdar & Vogeserna 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Alsace Vingårdar & Vogeserna 6 nätter

  Denna vandring, som är lite över medel i svårighetsgrad, visar Er hjärtat av Alsace med små charmiga byar. Ni ser även Vogesernas vackra höjder. DAG 1 Ankomst till Eguisheim, endast 8km fr..
 • Alsace 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Alsace 6 nätter

  En vandring som för Er till dalen kring Kaysersberg, mellan vingårdarna och Vosgeserna och genom Nationalparken. 15-20 km vandring /dag, 4-6,5h och 500-800 m höjdskillnad. DAG 1 Ankomst till Ka..