Cykelresor

Att cykla är ett underbart sätt att uppleva ett land och dess natur och kultur. Ni cyklar på smala vägar/cykelvägar mellan förbokade hotell och Ert bagage transporteras under dagen till Ert nästa boende. Kartmaterial, vägbeskrivningar och turistinformation väntar Er vid ankomsten till Ert första hotell tillsammans med Er cykel som är förinställd för just Er längd. Många av turerna erbjuder även halvpension, där en härlig middag väntar vid dagens slut. Där så inte erbjuds får Ni alltid tips på restauranger för både lunch och middag under dagen.

 • Cornwall 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Cornwall 6 nätter

  Cornwalls norra och västra kust har en unik atmosfär, med charmiga småbyar, lugna havsvikar och några av de vildaste och mest dramatiska naturscenerierna man kan tänka sig. Ni passerar alla de k..
 • Cykla i Cotswolds 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Cykla i Cotswolds 5 nätter

  Cotswolds vackraste små byar med sina halmtak och varmt gula stenfasader med underbara vyer över de böljande kullarna visar Er denna trevliga cykeltur. Korta dagsetapper gör turen mycket lättcykl..
 • Södra Wales 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Södra Wales 7 nätter

  Södra Wales med underbara vyer över bergen Blorenge, The Sugar Loaf, The Black Mountains och Brecon Beacons är några av de vackra vyer Ni får njuta av. Ni cyklar utefter vattendrag och genom små..
 • Södra Alsace 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Södra Alsace 6 nätter

  Denna cykeltur visar Er det pittoreska Alsace och Ni startar turen i Tyskland med Rhen och vingårdarna kring Kaiserstuhl. Turen för förbi både Colmar och Strasbourg på cykelvägar och för Er gen..
 • Alsace vinvägar 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Alsace vinvägar 5 nätter

  Denna cykeltur visar Er de små byarna i centrala Alsace med sina vingårdar, slott och skogsklädda kullar. Ni följer mestadels den kända "Route de Vins". DAG 1 Ankomst till Colmar. Här finns c..
 • Atlantkusten 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Atlantkusten 6 nätter

  Denna tur för Er utefter de långa sandstränderna med charmiga fiskebyar, förbi klippiga områden, saltängar och skyddade havsvikar och genom små byar och doftande pinjeskogarna. DAG 1 Ankoms..
 • Atlantkusten och dess öar 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Atlantkusten och dess öar 7 nätter

  10 mil norr om La Rochelle startar denna tur som vill visa Er Atlantkusten med sina stränder, sitt fiske och öarna Noirmoutier och Yeu. Etapperna kan verka långa men landskapet är lättcyklat. Det..
 • Biarritz 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Biarritz 6 nätter

  Denna tur visar Er både Baskiens kust och inland med klippor, sandstränder och havet så långt man kan se. DAG 1 Ankomst till Biarritz. Här finns Ert kartmaterial. Välkommen till en av Frankri..
 • Bordeaux och Gironde 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bordeaux och Gironde 7 nätter

  På båda sidor av Europas största flodmynning, Girondeviken, går denna tur som låter Er uppleva vingårdar, sjöar, skogar och charmiga små städer och byar. Ni passerar även genom vinregionen M..
 • Bordeaux till Toulouse 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bordeaux till Toulouse 6 nätter

  Utefter den Världsarvslistade Canal de Garonne på cykelstigar och mindre vägar passerar Ni vingårdar, fruktodlingar, små byar och många historiska platser och ger Er chansen att upptäcka både ..
 • Bordeauxs vingårdar och havet 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bordeauxs vingårdar och havet 7 nätter

  Upplev Gironde när Ni cyklar genom Entre deux Mers och Sauternes vinområden till de vackra pinjeskogarna i Gascognes Regionalpark. Ni passerar bl.a. den gamla staden St. Macaire, Cadillac med sitt s..
 • Bretagne, Rennes - Saint Malo 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bretagne, Rennes - Saint Malo 6 nätter

  En perfekt tur för Er som uppleva lugn och vackra vyer. Ni  cyklar på lantliga småvägar från Rennes till "piratstaden"Saint Malo " för att sedan upptäcka Smaragdkusten och dess små fiskehamn..
 • Klicka för att läsa mer

  Canal du Midi från Toulouse till Agde 7 nätter

  Utefter den slingrande Canal du Midi, från Toulouse till Agde, går denna tur. Här ser Ni kanalbåtar tuffa förbi, vingårdar, olivlundar och många historiska platser utefter denna vattenväg som ..
 • Champagnes Vingårdar 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Champagnes Vingårdar 6 nätter

  Att upptäcka Champagne per cykel är verkligen en underbar upplevelse. Hela regionen domineras av ett landskap men kulliga vingårdarna. Ni passerar mängder av små champagnehus och vinproducenter s..
 • Cognac och Angouleme 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Cognac och Angouleme 7 nätter

  Denna veckas cykling låter Er njuta av Charente, området mellan Cognac och Angoulême. Vingårdar, floden, små byar med sandstenshus och stockrosor, djupa skogar  och gårdar där man destillerar ..
 • Dordogne 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Dordogne 7 nätter

  Denna tur går utefter floderna Dordogne och Vezere i det vackra Perigord. Ett annorlunda landskap med slott, förhistoriska grottor och pittoreska små städer. Startorten Souillac ligger ca 20 mil ..
 • Jersey, Guernsey och Sark 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Jersey, Guernsey och Sark 7 nätter

  Denna tur visar Er de 3 kanalöarna Jersey, Guernsey och Sark, endast 1 timmas resa från Franska kusten. Här finns ett nät av cykelvägar som visar Er det vackra landskapet med charmiga stugor, vä..
 • Klassiska Provence 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Klassiska Provence 7 nätter

  Upplev det klassiska Provence kring Marseille och Aix- en- Provence med trevliga och korta dagsetapper som kan tas i lugn takt. Ni passerar berömda byar och sevärdheter, njuter av det provensalska l..
 • Korsika 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Korsika 7 nätter

  Med start i Ajaccio tar Er denna tur genom de västra delarna av ön. Ni lämnar det pulserande stadslivet i Ajaccio upplever västkusten, bergen i hjärtat av ön och ett kontrastrikt landskap. Ture..
 • La Rochelle och kustens öar med dagsutflykter 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  La Rochelle och kustens öar med dagsutflykter 6 nätter

  Denna tur låter Er upptäcka Atlantkusten och området kring La Rochelle med sina vackra stränder. Ni bor hela veckan i la Rochelle och gör cykelturer och vandringar med utgångspunkt därifrån. I..
 • Loiredalens slott med dagsutflykter 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Loiredalens slott med dagsutflykter 4 nätter

  Denna tur passar speciellt Er som inte vill flytta från hotell till hotell eller kanske vill ha möjlighet att ha en vilodag under vistelsen. Med dagsutflykter från det charmiga, familjeägda hotel..
 • Loiredalens trädgårdar 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Loiredalens trädgårdar 6 nätter

  Loiredalen kallas också "Frankrikes trädgård" och på denna tur får Ni uppleva många av dalens vackra trädgårdar, både kring herrgårdar och slott där Ni kan njuta av blomsterprakt och dofter..
 • Mont St Michel 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Mont St Michel 7 nätter

  En magnifik tur i hjärtat av Bretagne med stränder, slott och byar i total harmoni med havet och det magnifika tidvattnet. Ni passerar genom, för västfrankrike typiska, åkrar och ängar med höga..
 • Mountain Bike UPPFÖR Mont Ventoux 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Mountain Bike UPPFÖR Mont Ventoux 4 nätter

  Denna tur visar Er stora delar av det genuina Provence med LÅNGA dagsetapper och BRANTA stigningar, en tur för Er som önskar utmaningar. Ni upplever Arles, Alpillerna och Luberonbergen och inte min..
 • Normandie & D-daystränderna 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Normandie & D-daystränderna 5 nätter

  Upplev det härliga Normandie med sina korsvirkeshus, doftande äppelträd och sin vackra kustlinje. Här går turen genom det lummiga landskapet, förbi minnesmärken från D-Day, en av världshistor..
 • Normandie i Impressionisternas fotspår 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Normandie i Impressionisternas fotspår 6 nätter

  Med början i Honfleur, födelseort för Eugene Boudin, som var en stor inspirationskälla för Claude Monet, till Monets hem i Giverny går denna cykeltur med många spännande vyer under vägen. ..
 • Normandie, Calvados och D-Daystränderna 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Normandie, Calvados och D-Daystränderna 5 nätter

  Detta område är inte bara Wilhelm Erövrarens land utan också känt för sin cider, sina ostar och sin historia från WWII.  Långa vackra sandstränder med glamorösa villor från 20-talet och me..
 • Norra Bourgogne 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Norra Bourgogne 4 nätter

  Bourgogne är en del av Frankrike som betonar det goda i livet. Här ser Ni vackra klosterkyrkor, eleganta slott och byar med korsvirkeshus. Ni passerar vingårdarna i Chablis och Auxerrois och här p..
 • Norra Bourgogne 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Norra Bourgogne 7 nätter

  En underbar tur genom Chablis och Auxerrois vingårdar med medeltida städer, vackra slott, katedraler och korsvirkeshus. Det vackra landskapet gör Bourgogne till en av de mest fascinerande regionern..
 • Paris från Fontainbleau till Versailles 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Paris från Fontainbleau till Versailles 5 nätter

  Runt Paris går denna cykeltur som visar Er vackra slott, floden Seine, de stora skogarna kring Fontainebleau och Rambouillet och det fascinerande Versailles. DAG 1 Ankomst till Melun eller Fontain..
 • Paris till London 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Paris till London 7 nätter

  Med utgångspunkt från Paris avslutas denna fantastiska tur i centrala London. Ni cyklar genom det vackra franska landskapet med slott, katedraler, små byar och städer på den nya cykelvägen "Aven..
 • Provence & Camargue 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence & Camargue 7 nätter

  Denna tur låter Er uppleva allt som Provence/Camargue har att erbjuda av natur, romersk kultur, vingårdar och vyer. DAG 1 Ankomst till Orange med möjlighet att besöka en av världens bäst be..
 • Provence 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence 4 nätter

  Här är luften fylld av dofter från lavendel och vilda kryddor, Landskapet och dess ljus har inspirerat många konstnärer och Ni passerar flera romerska platser innan Ni avslutar dagen med härlig ..
 • Provence i van Goghs fotspår 3 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence i van Goghs fotspår 3 nätter

  Denna korta tur visar Er Avignon, Saint Rémy och les Baux de Provence på vägar i van Gogh landskap. Ni cyklar över Provence slätter och sluttningar. Genom olivlundar och vingårdar ser Ni lantgå..
 • Provence och Mont Ventoux 5 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence och Mont Ventoux 5 nätter

  Långt bort från trängsel och buller låter vi Er upptäcka det härliga Provence med olivträd frukt och vingårdar. Färden går från den underbara staden Avignon in i hjärtat av Dentelles de Mo..
 • Provence-Luberon 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Provence-Luberon 6 nätter

  En tur genom tid och traditioner utefter Rhones stränder, förbi påvestaden Avignon och Alpillerna med sina vingårdar och olivlundar. Ni passerar St. Remy de Provence, van Goghs hemstad och klippst..
 • Södra Bourgogne 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Södra Bourgogne 4 nätter

  Denna tur låter Er uppleva södra Bourgogne med sin rika tradition, gastronomi, historia och inte minst det berömda vinet. Här finns slott, romerska lämningar och en fantastisk arkitektur att se. ..
 • Södra Bourgogne 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Södra Bourgogne 7 nätter

  Bourgogne är känt för sin varma atmosfär, sin gastronomi, historia och inte minst sina fantastiska viner. Floder, kanaler, romanska kyrkor och vägar är en del av det som denna tur låter Er uppl..
 • Utefter Bourgognes kanaler 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Utefter Bourgognes kanaler 6 nätter

  DAG 1 Ankomst till Montbard Här finns Ert kartmaterial Under eftermiddag/kväll får Ni era cyklar och äter en härlig burgundisk middag före en god natts sömn. DAG 2 Montbard - Tonnerre 60 k..
 • Västra Loiredalens vingårdar 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Västra Loiredalens vingårdar 7 nätter

  Denna tur går genom de lugnaste delarna av Loiredalen med sina grottbyar och vingårdar som omgärdar de fantastiska slotten. Här kan man verkligen njuta av det lugna livet utefter Loirefloden. D..
 • Vinområdet Medoc 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vinområdet Medoc 4 nätter

  Norr om Bordeaux ligger nog världens mest kända vinområde, Médoc-halvön. Den omgärdas av Atlanten och Girondeviken. Här passerar Ni flera av de kända vinslotten men här finns mycket mera att ..
 • Vinområdet Medoc 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vinområdet Medoc 7 nätter

  Norr om Bordeaux ligger ett av världens mest kända vinområde, Médoc-halvön. Den omgärdas av Atlanten och Girondeviken. Här passerar Ni alla de kända vinslotten Margaux, Pauillac, Lafite Roth..
 • Cykla i Monets trädgårdar 1 dag
  Klicka för att läsa mer

  Cykla i Monets trädgårdar 1 dag

  Denna guidade cykeltur kring Monet's Trädgårdar börjar i Paris kl.10.00. Med buss reser Ni genom det vackra Normandie till Vernon. På plats besöker Ni sedan den lokala marknaden för att inhandla..
 • Versailles på cykel 1 dag
  Klicka för att läsa mer

  Versailles på cykel 1 dag

  Denna guidade cykeltur visar Er slottet Versailles och dess omgivningar och turen ger Er en upplevelse som Ni sent kommer att glömma Ni möter Er guide i centrala Paris kl. 09.00 och tar gemensamt p..
 • Irlands Kungar och Slott 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Irlands Kungar och Slott 7 nätter

  Den här cykelturen tar dig till de mest historiska delarna av Irland. Ni cyklar på lugna fina vägar utan mycket trafik eller andra turister. Cyklingen runt Dublinområdet är mestadels enkel, men n..
 • Connemara, Galway och Mayo 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Connemara, Galway och Mayo 7 nätter

  Denna cykeltur låter Er upptäcka den vackra regionen Connemara med floder, sjöar och ett kärvt granitlandskap. Var dag låter Er uppleva ett varierat landskap med hav, berg och grönskande natur...
 • Dublin & Wicklow 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Dublin & Wicklow 7 nätter

  I ett makalöst landskap, mellan havet och bergen, ligger Dublin. Ni upplever på denna tur både den södra kustlinjen och en del av Dublinbergen. Turen går också vidare mot Wicklow bergen, För at..
 • Väster om Cork 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Väster om Cork 7 nätter

  Denna tur ger Er både gröna kullar, fält och mera spektakulära vyer med klippiga stränder. Västra Cork är känt för sina färgrika byar där husen är målade i klara färger och dekorerade me..
 • Apulien 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Apulien 7 nätter

  Denna region kalas också "stövelns häl" och har en urgammal historia från Messapis, greker före Romarriket. Alla har de lämnat sina spår i detta jordbrukslandskap med olivlundar, vingårdar och..
 • Bolzano till Romeo och Julias Verona 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Bolzano till Romeo och Julias Verona 6 nätter

  Denna cykeltur är en perfekt kombination av natur och kultur och är en ganska flack tur utefter Adige genom blomstrande fruktträdgårdar förbi bergsmassiv och vackra städer. Besök "Ötzi" i Bolz..
 • Florens till Pisa 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Florens till Pisa 7 nätter

  Toscana är en av Italiens mest älskade regioner och är mest känt för sitt vin, sina vackra städer med spännande historia en underbar natur och är ett område perfekt att uppleva på cykel! ..
 • Florens till Rom 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Florens till Rom 7 nätter

  Upplev en ny sida av Italien på denna tur från Florens till Rom där Ni passerar Assisi, Perugia och Spoleto, alla med medeltida anor. Turen tar Er genom Appeninernas dalar, över kullarna kring sj..
 • Gardasjön med dagsutflykter 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Gardasjön med dagsutflykter 6 nätter

  Kultur, vin och den vackra sjön Garda, här upplever Ni det ljuva livet med boende på samma hotell hela vistelsen. Med dagsutflykter besöker Ni bl.a. renässanspalatsen i Verona, Piazzan i Trento o..
 • Palatsen kring Venedig 4 nätter (cykeltur 1 dag )
  Klicka för att läsa mer

  Palatsen kring Venedig 4 nätter (cykeltur 1 dag )

  Denna tur visar Er de fantastiska villorna kring Venedig, som alla symboliserade makt och rikedom då de byggdes. Idag ett ovärderligt arv som Ni kan njuta tillsammans med det härliga landskapet och..
 • Piemonte 6 nätter med dagsutflykter
  Klicka för att läsa mer

  Piemonte 6 nätter med dagsutflykter

  På ett underbart 4* hotell mitt i "Canavese" bor Ni hela vistelsen och gör, med cykel dagsutflykter i det omgivande landskapet med slott, sjöar och mängder med vackra vingårdar utefter "Strada Re..
 • Piemonte 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Piemonte 7 nätter

  Regionen Piemonte är verkligen ett paradis för gourmander. Fantastiska viner, tryffel, härlig choklad och fantastisk kokkonst attraherar gourmander från hela världen. Det vackra landskapet gör j..
 • Prosecco med dagsutflykter 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Prosecco med dagsutflykter 6 nätter

  Området mellan floderna Piave och Sile är som gjort för en cykeltur. Ni bor på ett vackert 4* hotell med pool, mitt i hjärtat av området Veneto, varifrån Ni gör 5 underbara dagsutflykter. Här..
 • Sicilien 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Sicilien 7 nätter

  Denna fantastiska tur visare Er kustpärlan Taormina, de medeltida städerna Randazzo och Castiglione och barockstaden Acireale. Ni får uppleva nationalparken kring Etna, Alcantaradalen och naturrese..
 • Toscana med dagsutflykter 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Toscana med dagsutflykter 7 nätter

  Den berömda SPA-staden Montecatini är den perfekta utgångspunkten för att uppleva det underbara Toscana. Med boende på 4* hotell, med pool, gör Ni varje dag olika utflykter till bl.a. Florens, L..
 • Toscana och Chianti 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Toscana och Chianti 7 nätter

  Magnifika slott, villor omgärdade av vingårdar och olivlundar och besök på många av Toscanas sevärdheter såsom Florence, Siena, Vinci och Pisa upplever Ni under denna fantastiska cykeltur. ..
 • Toscanas kust, från Pisa till Elba 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Toscanas kust, från Pisa till Elba 6 nätter

  En underbar tur som kombinerar Toscanas imponerande kullar och den etruskiska kustlinjen. På vackra vägar passerar Ni Pisa, Livorno Piombino flera arkeologiska platser och besöker även ön Elba. ..
 • Umbrien 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Umbrien 4 nätter

  Genom soliga fält med silvergröna olivlundar och prunkande vingårdar går denna tur. Ni passerar små livliga medeltida byar och städer i Umbriadalen som t.ex. Assisi, Spello och S.Maria d. Angeli..
 • Umbrien med matlagning och vin 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Umbrien med matlagning och vin 7 nätter

  Upplev det vackra och gröna Umbrien på ett annorlunda sätt med cykeltur tillsammans med vin och gastronomi. Turen startar i Spello för att under vägen ge Er två matlagningskurser där Ni får up..
 • Venedig 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Venedig 7 nätter

  Laguner, sandstränder, vänliga kullar och ringlande floder är några av de typer av landskap som denna tur genom Veneto visar Er. Höjdpunkter förutom Venedig är Palladio, Vencenza och Bassano de..
 • Venedig till Florens 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Venedig till Florens 7 nätter

  Denna cykeltur börjar och slutar i två av Italiens mest kända städer. Cykelturen går genom nästa helt oexploaterat landskap med kiwi, melon, vin och solrosodlingar. Ni upplever ett Italien lång..
 • Cykeltur med whisky 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Cykeltur med whisky 7 nätter

  Från Inverness cyklar österut på småvägar med många historiska platser att se. Många destillerier finns under Er väg som Glenlivet, Glenfiddich, Cardhu och Tamdhu. Turen är medelsvår, några..
 • Great Glen Trail 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Great Glen Trail 7 nätter

  Från höglandets huvudstad Inverness, utefter Loch Ness stränder till Fort Williams går denna cykeltur. På cykelvägar och skogsstigar kan Ni beundra de fantastiska vyerna över berg och dalar. En..
 • Lochs & Bens 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Lochs & Bens 7 nätter

  Utmärkande för denna cykeltur är bergstoppar, glittrande lochs och romantiska dalar. Floden Tay följer Ni på en stor del av turen som tar sin början i Perth. Ni fortsätter genom Dunkeld och Abe..
 • Rob Roy Country 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Rob Roy Country 7 nätter

  Denna cykeltur visar på det spännande landskapet mellan det Skotska hög och låglandet. Turen går från Perth, genom Queen Elizabeth Forest Park, förbi Rob Roys grav för att avslutas vid det mag..
 • The Castle Trail 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  The Castle Trail 7 nätter

  Perth är startplats för denna cykeltur i de Skotska Högländerna. Vackra vyer kombinerat med historia. Hertigen av Mansfields residens, katedralen i Dunkeld och Blair Castle är några av de vack..
 • Norra Korsika 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Norra Korsika 6 nätter

  Denna cykeltur visar Er den norra halvön på den vackra ön Korsika. Ni cyklar utefter den vackra kustlinjen med underbar vyer över medelhavet mot de toskanska öarna Elba och Capri. Turen är lätt..
 • Klicka för att läsa mer

  Denna tur för Er utefter den vackra floden Rhone. Ni följer cykelvägen Via Rhona som slingrar sig genom floddalen och följer Rhones lopp. Ni visas ett varierande landskap med små idylliska byar, ..
 • Från La Rochelle - Bordeaux 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Från La Rochelle - Bordeaux 6 nätter

  Utefter Atlantkusten visar denna tur Er området Charente Maritime med sina öar Ile de Re och  Ile d'Aix men också vidsträckta sandstränder, vinodlingar, marskland och ostronbankar. DAG 1 Anko..
 • Klicka för att läsa mer

  Cykla München - Salzburg 7 nätter

  En cykeltur mellan de två stora festivalstäderna som visar Er det typiska landskapet med sina många sjöar, de höga bayerska bergen och visar Er områdets traditioner och mat. Turen är ganska lä..
 • Klicka för att läsa mer

  Cykla Münchens sjöar 4 nätter

  En perfekt tur för Er som önskar en kortare tur i det sydtyska landskapet. Ni passerar sjöarna Starnberg, Staffelsee och Riegsee på Er tur mellan de många små barockstäderna på Er minisemester..
 • Dordognedalen till Bordeaux 6 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Dordognedalen till Bordeaux 6 nätter

  Utefter floden Dordogne via bl.a. de berömd grottorna i les Eyzies och St Emilion med sina vingårdar når Ni den underbara staden Bordeaux. DAG 1 Ankomst till Souillac, i hjärtat av Dordognedale..
 • Basel-Strasbourg 7 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Basel-Strasbourg 7 nätter

  3 länder, 3 kulturer och ett underbart klimat väntar Er i Rhendalen mellan Alperna, Schwarzwald och Vosgeserna. Turen startar i det pittoreska Basel och för Er över floden Rhen till Colmar och Al..
 • Vinvägarna i Alsace 4 nätter
  Klicka för att läsa mer

  Vinvägarna i Alsace 4 nätter

  Denna cykeltur tar Er från Europas Huvudstad, Strasbourg till Colmar och visar Alsace från sin bästa sida. Ni passerar charmiga byar, slott och givetvis vingårdar. DAG 1 Ankomst till Strasbourg..