Skottland

Välkommen till Scotland Tours, din specialist på Skottland. Detta härliga land med sin vackra natur, spännande historia och ett stort utbud av aktiviteter, både på landsbygden och i storstäderna, ger Er alla en minnesvärd upplevelse. I Skottland finns något för alla smaker, från shoppare och storstadsfantaster till golfare, vandrare och alla whiskyentusiaster. Varför inte umgås med de trevliga skottarna över ett glas öl på puben och smaka nationalrätten ”Haggis”.

 • Klicka för att läsa mer

  STICKRESA 12-16 oktober

  Följ med oss på spännande stickresa till Skottland med stickprofilen Johanne Ländin Skottland är stickningens förlovade land! Här finns de vackraste mönstren och finaste ullgarnerna. Under ..
 • Klicka för att läsa mer

  Whiskyresor - Skottland

  Skottland och whisky är ju förevigt förknippat med varandra och vi erbjuder ett stort antal möjligheter att upptäcka landets många destillerier på egen hand eller med någon av våra en eller f..
 • Klicka för att läsa mer

  Flerdagsutflykter - Skottland

  Våra guidade utflykter med buss utgår alla från centrala Edinburgh till en rad olika resmål och sevärdheter. Ni reser med minibuss, max 16 personer, och Er guide/chaufför visar Er allt fantas..
 • Klicka för att läsa mer

  Endagsutflykter - Skottland

  Alla våra endagsturer utgår från centrala Edinburgh och låter Er uppleva det skotska landskapet med all sin historia, destillerier, slott och andra sevärdheter. Ni reser med minibuss, max 16 pers..
 • Klicka för att läsa mer

  Tågresor

  Att resa med tåg genom Skottland ger Er möjligheten att på ett fritt och miljövänligt sätt uppleva fantastiska vyer och underbara naturscenerier. Ni reser med tågpass giltigt 8 dagar till för..
 • Klicka för att läsa mer

  Edinburgh

  Skottlands stolthet, Edinburgh,  domineras av slottet som från ovan ser ner över de medeltida gränderna och den historiska gatan The Royal Mile. Atmosfären är givetvis präglad av stadens histor..
 • Klicka för att läsa mer

  Lägenheter i Edinburgh

  Våra lägenheter, alla i centrala Edinburgh, är perfekt boende för kompisgänget eller familjen som vill rå sig själva. Här kan man umgås kring frukosten, ta en drink gemensamt före middagen..
 • Klicka för att läsa mer

  Golf - Skottland

  Att golfa i Skottland, " golfens födelseplats" är ju ett måste. Vi erbjuder golfpaket i alla prisklasser, för Er som vill spela kända och välrenommerade banor eller Ni som vill prova några av d..
 • Klicka för att läsa mer

  Cykla och vandra

  Att cykla och vandra i Skottland ger Er verkligen en möjlighet att upptäcka detta härliga landskap med mjuka kullar, dalar, sjöar och havsstränder. Cykelturerna låter Er uppleva Skottland i ege..
 • Klicka för att läsa mer

  Bilrundturer - Skottland

  Dessa paket erbjuder Er att på ett bekvämt sätt uppleva Skottland och dess sevärdheter. Ni bor i förbokade dubbelrum på en blandning av 3* B&B, värdshus och 2* hotell. Alla rum har egen dus..
 • Klicka för att läsa mer

  Konferenser och företagspaket - Skottland

  Vi på Scotland Tours arrangerar med glädje Er företagsresa eller konferens. Vi erbjuder skräddarsydda paket anpassade efter just Ert företags behov och Er budget. Vackra och annorlunda konferensl..