Vandringsresor – Italien

Med våra vandringsresor kan ni uppleva olika unika miljöer till fots, på mängder av platser i Italien. På detta sätt kommer man naturen, maten och folket nära och känner dofterna från omgivningarna. Ett perfekt sätt att upptäcka landsbygden.

 • Klicka för att läsa mer

  Assisi till Spoleto 7 nätter

  Umbrien är prisat för sin grönska, sina sjöar, floder och sina unika vyer. Ni börjar Er tur i det fascinerande Assisi, pilgrimsstaden som ligger på berget Subasios sida och avslutas i Spoleto, e..
 • Klicka för att läsa mer

  Umbrien med matlagning & vin 6 nätter

  Denna vandring låter Er uppleva det gröna och kulliga Umbrien på ett annorlunda sätt, Ni vandrar i den vackra naturen med intressanta städer och byar samtidigt som Ni upplever vin och gastronomi...
 • Klicka för att läsa mer

  Chianti 6 nätter

  För Er som älskar regionen Chianti passar denna vandring som för Er på småvägar och stigar genom olivlundar, vingårdar förbi små gyllene byar och slott och borgar. Det är bra att ha lite van..
 • Klicka för att läsa mer

  Södra Toscana 6 nätter

  Denna vandring låter Er uppleva slott, katedraler och vingårdar i de sydöstra delarna av Toscana. Varje dag visar Er platser med historiskt intresse och ett vackert landskap som skiftar med årstid..
 • Klicka för att läsa mer

  Amalfikusten, Capri och Pompeji 7 nätter

  Denna vandringstur låter Er uppleva många av de sevärdheter där greker och romare genom tiderna satt sin prägel. Vesuvius med vyer över Neapelbukten, de arkeologiska platserna Herculanum och Pom..
 • Klicka för att läsa mer

  Cinque Terre & Portofino 6 nätter

  Den här vandringen visar Er det omtalade Cinque Terre. Längst bergens sidor har människor i 1000 år odlat vindruvor, oliver och grönsaker på små terrasser, avskilda från varandra med låga s..