Italien

Venedig

I den nordöstra delen av Italien kan Ni kombinera underbar mat, vin med kultur och natur. Bilturen tar Er på oexploaterade vägar genom vingårdar och medeltida städer och byar.

från 4500:-

Venedig och Proseccos vin

Denna biltur, i den nordöstra delen av Italien, visar Er ett kulligt landskap med fantastiska vingårdar, kyrkor och en rik historia. Här kan Ni kombinera underbar mat och vin med kultur och natur. Bilturen tar Er på oexploaterade vägar genom vingårdar och medeltida städer och byar.

DAG 1

Ankomst till Treviso, en charmig stad, granne med Venedig. Här kan Ni vandra de kullerstensbelagda gatorna och kanske sitta ner för att ta en ”Spritz” på ett café. Ni serveras en härlig välkomstmiddag, med utsikt över Proseccos kullar före Er övernattning.

DAG 2

Efter frukost är det dags att upptäcka den fantastiska staden Venedig med sina kanaler, smala gränder och imponerande arkitektur. Ni måste också besöka ön Murano för att se den kända glasproduktionen. Varför inte ta en Vaporetto till Burano, känd för sina spetsar och sina färgglada hus innan Ni återvänder för ännu en övernattning.

DAG 3

Idag är det dags att uppleva Proseccos vingårdar med ett underbart landskap, gamla katedraler och Ni provar det underbara Proseccovinet tillsammans med venetianska delikatesser på en typisk liten restaurang. Boende som ovan.

DAG 4

Efter frukost lämnar Ni allfarvägarna för att besöka flera fantastiska och unika byar. Ni passerar det världsarvlistade Villa di Maser, och en av Italiens vackraste byar Asolo. Vidare till Bassano, huvudorten för den berömda Grappa där Ni kan besöka Grappamuseet före Er sista övernattning.

DAG 5 Avresa efter frukost.

Startdagar: Efter förfrågan året runt.

REF 113

DETTA INGÅR: Boende i delat dubbelrum inkl. frukost på 3* hotell eller Agriturismo, 1 välkomstmiddag och 1 vinprovning. Hyrbil, parkering, övr. måltider, turistskatt samt ev. inträden tillkommer. Ytterligare vinprovning kan bokas för ca 500:-/pers.

Prislista —

Referens Rumstyp Datum Pris
113 Per person 1/1-31/12 4500:-
Boka resa

Gillar du denna tur kanske du även gillar

Dagstur till Cotswolds charmiga byar & Oxford (0 nätter) Sydöstra Irland, Kilkenny & Whiskey (2 nätter) Dublin med öl & whiskey 3 nätter (3 nätter)