Italien

Matlagningskurs

Med boende på ett mycket charmigt hotell på Amalfikusten, med pool och närhet till havet, får Ni under några dagar en riktig italiensk matlagningskurs och besöker några av traktens sevärdheter.

från 15000:-

Matlagningskurs på Amalfikusten

Med boende på ett mycket charmigt hotell på Amalfikusten, med pool och närhet till havet, får Ni under några dagar en riktig italiensk matlagningskurs och besöker några av traktens sevärdheter.

Dag 1

Ni blir mötta på Neapels flygplats/Salernos järnvägsstation vid ankomst. Transfer tar er till hotellet för incheckning och välkomstmiddag.

Dag 2

Efter frukost är det dags att besöka Pompeji, traktens stora sevärdhet. Denna fantastiska plats visar Er hur romarna en gång levde i Vesuvius skugga. När Ni kommer åter till hotellet är det dags för Er första lektion, 15.30-18.00. Dagen avslutas med en härlig middag på hotellet.

Dag 3

Efter frukost besöker Ni tillsammans med Er guide en tillverkare av Limoncello där Ni får se hur produktionen av denna underbara likör går till och Ni besöker även en typisk Romersk Villa. Kursens andra lektion hålls under eftermiddagen och dagens middag äts på en restaurang i närheten.

Dag 4

Efter frukost besöker Ni ett mejeri och får se hur Mozzarella och andra ostar framställs. Eftermiddagen ägnas åt den tredje matlagningslektionen och Ni äter Er sista middag på hotellet.

Dag 5

Avresa efter frukost med transfer åter till flyg/tåg.

 REF 110

STARTDAGAR: Efter förfrågan året runt.

Detta ingår: 4 nätters boende i delat dubbelrum inkl. frukost.  4 middagar med vin, vatten och kaffe inkluderat. Transfer till och från flygplatsen i Neapel alt. tågstationen i Salerno. Professionell gastronom och kock vid lektionstillfällena, engelsktalande guide under lektioner och besök samt alla nämnda inträden. Kan även bokas 7 dagar/6 nätter.

MINST 2 PERSONER MÅSTE BOKA!

Prislista —

Referens Rumstyp Datum Pris
110 Per person 1/1-30/4 15000:-
110 Per person 1/5-30/9 15630:-
110 Per person 1/10-31/12 15000:-
Boka resa

Gillar du denna tur kanske du även gillar

Skottland med whisky, öl och gin (0 nätter) Bordeaux till Toulouse (6 nätter) Boende på vingård i Södra Frankrike (6 nätter)