Cykla i Italien – Våra cykelresor

Upplev det vackra Italien från cykelsadeln. På detta sätt kommer Ni både landskapet och människorna i detta spännande land inpå livet och det är bara att ta för sig av allt som Italien har att erbjuda.

 • Klicka för att läsa mer

  Toscanas kust, från Pisa till Elba 6 nätter

  En underbar tur som kombinerar Toscanas imponerande kullar och den etruskiska kustlinjen. På vackra vägar passerar Ni Pisa, Livorno Piombino flera arkeologiska platser och besöker även ön Elba. ..
 • Klicka för att läsa mer

  Umbrien 4 nätter

  Genom soliga fält med silvergröna olivlundar och prunkande vingårdar går denna tur. Ni passerar små livliga medeltida byar och städer i Umbriadalen som t.ex. Assisi, Spello och S.Maria d. Angeli..
 • Klicka för att läsa mer

  Umbrien med matlagning och vin 7 nätter

  Upplev det vackra och gröna Umbrien på ett annorlunda sätt med cykeltur tillsammans med vin och gastronomi. Turen startar i Spello för att under vägen ge Er två matlagningskurser där Ni får up..
 • Klicka för att läsa mer

  Piemonte 6 nätter med dagsutflykter

  På ett underbart 4* hotell mitt i "Canavese" bor Ni hela vistelsen och gör, med cykel dagsutflykter i det omgivande landskapet med slott, sjöar och mängder med vackra vingårdar utefter "Strada Re..
 • Klicka för att läsa mer

  Florens till Rom 7 nätter

  Upplev en ny sida av Italien på denna tur från Florens till Rom där Ni passerar Assisi, Perugia och Spoleto, alla med medeltida anor. Turen tar Er genom Appeninernas dalar, över kullarna kring sj..
 • Klicka för att läsa mer

  Venedig till Florens 7 nätter

  Denna cykeltur börjar och slutar i två av Italiens mest kända städer. Cykelturen går genom nästa helt oexploaterat landskap med kiwi, melon, vin och solrosodlingar. Ni upplever ett Italien lång..
 • Klicka för att läsa mer

  Apulien 7 nätter

  Denna region kalas också "stövelns häl" och har en urgammal historia från Messapis, greker före Romarriket. Alla har de lämnat sina spår i detta jordbrukslandskap med olivlundar, vingårdar och..
 • Klicka för att läsa mer

  Piemonte 7 nätter

  Regionen Piemonte är verkligen ett paradis för gourmander. Fantastiska viner, tryffel, härlig choklad och fantastisk kokkonst attraherar gourmander från hela världen. Det vackra landskapet gör j..
 • Klicka för att läsa mer

  Toscana med dagsutflykter 7 nätter

  Den berömda SPA-staden Montecatini är den perfekta utgångspunkten för att uppleva det underbara Toscana. Med boende på 4* hotell, med pool, gör Ni varje dag olika utflykter till bl.a. Florens, L..
 • Klicka för att läsa mer

  Florens till Pisa 7 nätter

  Toscana är en av Italiens mest älskade regioner och är mest känt för sitt vin, sina vackra städer med spännande historia en underbar natur och är ett område perfekt att uppleva på cykel! ..
 • Klicka för att läsa mer

  Prosecco med dagsutflykter 6 nätter

  Området mellan floderna Piave och Sile är som gjort för en cykeltur. Ni bor på ett vackert 4* hotell med pool, mitt i hjärtat av området Veneto, varifrån Ni gör 5 underbara dagsutflykter. Här..
 • Klicka för att läsa mer

  Bolzano till Romeo och Julias Verona 6 nätter

  Denna cykeltur är en perfekt kombination av natur och kultur och är en ganska flack tur utefter Adige genom blomstrande fruktträdgårdar förbi bergsmassiv och vackra städer. Besök "Ötzi" i Bolz..
 • Klicka för att läsa mer

  Venedig 7 nätter

  Laguner, sandstränder, vänliga kullar och ringlande floder är några av de typer av landskap som denna tur genom Veneto visar Er. Höjdpunkter förutom Venedig är Palladio, Vencenza och Bassano de..
 • Klicka för att läsa mer

  Toscana och Chianti 7 nätter

  Magnifika slott, villor omgärdade av vingårdar och olivlundar och besök på många av Toscanas sevärdheter såsom Florence, Siena, Vinci och Pisa upplever Ni under denna fantastiska cykeltur. ..
 • Klicka för att läsa mer

  Gardasjön med dagsutflykter 6 nätter

  Kultur, vin och den vackra sjön Garda, här upplever Ni det ljuva livet med boende på samma hotell hela vistelsen. Med dagsutflykter besöker Ni bl.a. renässanspalatsen i Verona, Piazzan i Trento o..
 • Klicka för att läsa mer

  Sicilien 7 nätter

  Denna fantastiska tur visare Er kustpärlan Taormina, de medeltida städerna Randazzo och Castiglione och barockstaden Acireale. Ni får uppleva nationalparken kring Etna, Alcantaradalen och naturrese..