Italien

Välkommen till Italien, detta fantastiska mat, vin och kulturland. Här finns verkligen något för alla önskemål! Mat, kultur, natur och pulserande storstäder, allt finns i Italien. Här kan Ni bo i slott, lägenhet eller på hotell, vandra, cykla eller resa runt med bil. Låt oss hjälpa Er att finna det Italien som passar just Er.

 • Klicka för att läsa mer

  Konferens & företagspaket - Italien

  Vi skräddarsyr konferenser och företagsresor för både större och mindre grupper över hela Italien.
 • Klicka för att läsa mer

  Cykla i Italien - Våra cykelresor

  Upplev det vackra Italien från cykelsadeln. På detta sätt kommer Ni både landskapet och människorna i detta spännande land inpå livet och det är bara att ta för sig av allt som Italien har..
 • Klicka för att läsa mer

  Vandringsresor - Italien

  Med våra vandringsresor kan ni uppleva olika unika miljöer till fots, på mängder av platser i Italien. På detta sätt kommer man naturen, maten och folket nära och känner dofterna från omgivni..
 • Klicka för att läsa mer

  Mat & vinresa – Italien

  Med våra matlagningskurser och vinrundturer få Ni verkligen uppleva det Italienska köket på ett äkta och genuint sätt.
 • Klicka för att läsa mer

  Bilrundturer - Italien

  Dessa turer är för Er som vill upptäcka det makalösa Italien på egen hand. Ni bilar i er egen takt och upptäcker Italien och dess sevärdheter. På kvällen checkar ni in på de speciellt utvald..
 • Klicka för att läsa mer

  Amalfikusten

  Amalfikusten brukar omnämnas som Italiens vackraste kuststräcka. Här ligger de små byarna tätt och Medelhavet slår mot klipporna. Stränderna är små men genuina, maten är fantastisk och det ..