Irland

Välkommen till Irland Den Gröna Ön med sitt böljande landskap och spännande historia. Landet erbjuder ett stort utbud av aktiviteter, både i det pulserande Dublin med sina trevliga gränder och shoppinggator och i de mindre städerna på landsbygden. Nordirland och Belfast är en del av landet som man kanske glömmer ibland men som har mycket att erbjuda. Irland passar perfekt för upptäcktsfärder med bil, på cykel eller varför inte vandringsturer i det friska grönskande landskapet. Missa inte umgänget med Irländarna, kända för sitt trevliga och välkomnande sätt

 • Klicka för att läsa mer

  Dublin

  Irlands huvudstad har ett pulserande liv med pubar, restauranger och shopping blandat med kultur och historia. Missa inte Temple Bar området med gamla medeltida gator, mysiga butiker och mängder me..
 • Klicka för att läsa mer

  Endagsutflykter - Irland

  Bussutflykter är ett utmärkt alternativ för den som inte vill köra själv men ändå vill kunna uppleva den storslagna Irländska naturen och landets historiska platser. Våra guidade bussutflykte..
 • Klicka för att läsa mer

  Flerdagsutflykter - Irland

  Våra flerdagsturer med buss utgår från centrala Dublin och går utmärkt att kombinera för en heltäckande Irlandsupplevelse. Ni behöver på detta sätt inte köra själva utan kan bara njuta av ..
 • Klicka för att läsa mer

  Tågturer

  Dessa rundturer på Irland, med tåg/ buss och engelsk guide, passar utmärkt för Er som vill uppleva så mycket som möjligt av Irland på ett miljövänligt sätt och utan att behöva köra bil sj..
 • Klicka för att läsa mer

  Vandra & cykla - Irland

  Detta vackra land med sitt gröna, kulliga och vänliga landskap, erbjuder underbara upplevelser med cykel eller till fots. Små stigar, charmiga byar och det vänliga folket, som man verkligen kommer..
 • Klicka för att läsa mer

  Golf - Irland

  Givetvis måste man spela golf på den Gröna Ön. Här finns många vackra banor och vi erbjuder boende på 4* med många fina möjligheter ti8ll golfspel i närheten. Transfer från Dublin till hote..
 • Klicka för att läsa mer

  Konferens & företagspaket – Irland

  Vi skräddarsyr konferenser och företagsresor för både större och mindre grupper både i Dublin och över hela Irland: Här under ser Ni några av de resor vi gjort!