England

Jane Austen

Genom det vackra Hampshire, det landskap som inspirerade Jane Austen till hennes romaner, går denna korta vandringstur som är perfekt för en härlig weekendupplevelse!

från 3830:-

Vandra i Jane Austens Värld 3 nätter

Genom det vackra Hampshire, det landskap som inspirerade Jane Austen till hennes romaner, går denna korta vandringstur som är perfekt för en härlig weekendupplevelse. Ni passerar de små pittoreska byarna Alresford och Alton och kan besöka författarens barndomshem i Chawton.

DAG 1

Ankomst till Winchester med dess magnifika katedral och underbara medeltida centrum. Här finns Ert kartmaterial och Ni övernattar här Er första natt.

DAG 2 Winchester – Alresford 15 km

Efter frukost vandrar Ni österut genom den pittoreska Itchendalen med många små rara och för området typiska byar med kyrkor och välkomnande pubar. Ni övernattar i den förtjusande byn Alresford.

DAG 3 Alresford – Alresford 20 km

Genom det fagra landskapet med skogar och genom flera små byar kommer Ni till Chawton och Jane Austens barndomshem som Ni kan besöka. Ni vandrar därefter de sista kilometrarna till Alton för att avsluta dagen med vandring åter till Alresford och Ert boende.

DAG 4

Avresa efter frukost med taxi eller buss åter till Winchester (15min) varifrån Ni kan ta tåget till London.

REF 6020

AVRSEDAGAR: Efter förfrågan mars-okt.

DETTA INGÅR: Boende i delat dubbelrum inkl. frukost på B & B. Bagagetransport, kartor och infomaterial på engelska. Transport till utgångspunkten, övr. måltider samt ev. inträden tillkommer.

Prislista —

Referens Rumstyp Datum Pris
6022 Per Person 1/4-31/10 3830:-
Boka resa

Gillar du denna tur kanske du även gillar

Middag på Scotch Malt Whisky Society (0 nätter) Vandra Bath och Cotswolds 5 nätter (5 nätter) Sydöstra Irland, Kilkenny & Whiskey (2 nätter)