England

Välkommen till England. det Fantastiska England med sin vackra landsbygd, rika historia och stora utbud av aktiviteter, både på landsbygden och i storstäderna, bjuder Er på en minnesvärd upplevelse. Shoppare och storstadsfantaster, golfare, kultur och naturintresserade och inte minst alla ölentusiaster, alla finner något i detta härliga land. Missa inte att avnjuta en klassisk ”Afternoon Tea” eller ett riktigt pub-besök med öl och ”Shepheards Pie”.

 • Klicka för att läsa mer

  Dagsutflykter

  Våra guidade bussutflykter med buss utgår från Centrala London. Avfärd på morgonen och tillbaka till stan kommer man sen eftermiddag. Bussutflykter är ett utmärkt alternativ för den som inte v..
 • Klicka för att läsa mer

  Flerdagsutflykter - England

  Med avresa från centrala London går dessa turer med 4* buss och engelskspråkig chaufför/guide. Här får Ni med kunnig guide uppleva den engelska landsbygden med sin vackra natur, spännande bebyg..
 • Klicka för att läsa mer

  Cykla & Vandra

  Cykla och vandra på landsbygden i England är ett perfekt sätt att uppleva det underbara grönskande landskapet med sina små pittoreska byar, pubar och svindlande vyer. Ni kan uppleva ett mycket v..